Ouders

Peutergroep de Maasoever

Als je groter wordt, wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, samen met leeftijdsgenootjes. Voor peuters vanaf 2 jaar en ouder heeft Kinderopvang Mundo een speciale peuterklas. De kinderen leren hier zowel met oudere als met jongere kinderen om te gaan. De kinderen kunnen van elkaar leren, voor elkaar opkomen, maar ook rekening houden met elkaar.

In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, samen met leeftijdsgenootjes, de uitdaging die zij nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: samen met de grote kinderen doe je grote-kinder dingen!

In een peutergroep is van alles te beleven voor peuters op gebied van bewegen, kunst, natuur en het ontdekken van de wereld, zoals kleuren en namen benoemen van verschillende soorten groenten en fruit, samen boekjes lezen of liedjes zingen. Lekker buiten spelen en de natuur ontdekken.

De peuterklas is voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Peutergroep de Maasoever is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur. De groep is in de vakanties gesloten. Op woensdag is er geen peuteropvang. 

Wilt u meer informatie of uw kind aanmelden, klik dan hier

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT