Ouders

De Maasoever is een school die sinds 1989 gevestigd is in de Maaswijk in Spijkenisse en vandaag de dag zijn we gehuisvest in een gebouw aan de Emmy Belinfantestraat 1 ( groepen 1-4 ) en een gebouw aan de Maaswijkweg 52 (groepen 5-8).

We zijn een bijzondere school die openstaat voor iedereen.
We zien dan ook graag dat u deze zin zowel  in de letterlijke  als figuurlijke betekenis opvat. Onze school is een katholieke school die wij zien als een ontmoetingsplaats, waar kinderen naast zich veilig voelen ook leren respect te hebben voor elkaar en in contact kunnen komen met andere kinderen en culturen. Hierbij  vinden wij het belangrijk dat kinderen leren wat waardevol is en waar zij zich ook voor in kunnen zetten. Het is een plaats waar kinderen niet alleen leren, maar zich juist ook persoonlijk kunnen ontwikkelen  tot een mens met een houding van zelfvertrouwen, zelfkennis en positief gedrag.

Ieder kind beschikt over talenten. Ons team wil  graag samen met de ouders,  mee helpen om deze talenten verder te ontwikkelen.  Naast het verwerven van de noodzakelijke basisvaardigheden,  zoals lezen, taal, rekenen hechten we ook veel belang aan het ontwikkelen van de sociale, culturele,  lichamelijke en creatieve  vaardigheden.

Op deze wijze kan ieder kind uitgroeien tot een echte levenskunstenaar.

Wilt u nog meer lezen over de Maasoever, dan verwijzen we graag naar onze schoolgids en schoolkalender. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om de school te komen bekijken. Neem hiervoor contact op via de contactgegevens onderaan de pagina.

 

 

 

 

 

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT