Ouders

DIRECTIE

Hans Nöllen
Directeur
Telefoon: 0181-635180/0181-674426
E-mailadres: directie@maasoever.nl
 
Sinds 1992 werk ik met heel veel plezier op de Maasoever. Eerst als leerkracht, daarna als adjunct en sinds 2007 als directeur. Ik heb in al die jaren veel leerlingen en ouders mogen ontmoeten en de school zien groeien en ontwikkelen. Het te mogen werken aan de brede ontwikkeling van onze leerlingen, geeft mij de drive om al 32 jaar vanuit Rotterdam naar Spijkenisse te rijden. Een hele bewuste keuze waar ik nog steeds heel gelukkig van word. In Rotterdam geniet ik van mijn gezin en inmiddels al vijf kleinkinderen.


Jacinta Hoogendoorn
-Koning
Adjunct-directeur, Rots&Watertrainer.
Telefoon: 0181-635180/0181-674426
E-mailadres: directie@maasoever.nl
  
Met heel veel enthousiasme en plezier ben ik adjunct-directeur op De Maasoever. Naast leidinggevende taken, ook 'Rots & Water' trainer. De kinderen hun eigen kracht laten ervaren, weerbaar te maken en sociaal vaardig, zich veilig laten voelen. Dit is één van de vaste onderdelen, die wij als school inzetten om onze leerlingen zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen, in een maatschappij die steeds verandert. Iedere maandag heb ik gereserveerd voor mijn vijf kleindochters. Oma zijn, dat is echt schitterend!

ADMINISTRATIE

Ria Vergouwe- Dubbeldam
Administratie
Telefoon: 0181-635180
E-mailadres: administratie@maasoever.nl

U vindt mij bij de receptie/administratie, gevestigd op het hoofdgebouw. Voor al uw school gerelateerde vragen kunt u mij per e-mail 
of telefoon (zie gegevens hierboven) bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik zal uw vraag altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden of doorzetten naar de juiste collega. 

INTERN BEGELEIDERS

Natalina Cammarata
IB'er
Telefoon: 0181-635180

Het werken in het onderwijs vind ik inspirerend. Geen dag is hetzelfde. Het is mooi om te zien hoe kinderen groei doormaken. Ik ben er trots op dat ik de kinderen en mijn collega's mag begeleiden en ondersteunen bij dit proces. Mijn roots liggen in Italië en dat blijft ook mijn favoriete (vakantie)land!


Leontine van den Houten

IB'er, Leerkracht Maasmindklas, Rekencoach.
Telefoon: 0181-674426

Ik ben ruim 23 jaar geleden op de Maasoever afgestudeerd. Nu ben ik intern begeleider van de bovenbouw. Ik werk samen met mijn collega’s, de kinderen en de ouders aan de optimale zorg voor onze leerlingen. Naast intern begeleider ben ik ook leerkracht van de Maasmindklas en rekencoördinator. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien en gehoord voelen en lekker in hun vel zitten en geloof hebben in hun eigen kunnen, waardoor ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.  

Groepsleerkrachten

Kevin François
Vakleerkracht gym

Kinderen met plezier in beweging brengen, dat vind ik belangrijk! Door plezier te hebben op school kun je leren.


Kim van Rooij
Leerkracht groep 1/2a

Sinds 2019 werk ik op De Maasoever. Nadat ik mijn LIO stage hier op school heb afgerond, ben ik in de onder- en middenbouw werkzaam geweest. In de klas vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer is waarbij iedereen zich veilig genoeg voelt om zichzelf te kunnen en mogen zijn.  Mandy van Lieshout
Leerkracht groep 1/2b, Didactisch coach, Unitleider groep 1-2.

 
Ik werk al heel wat jaartjes op de Maasoever. Het werken met een groep kleuters vind ik het leukste wat er is. Jonge kinderen zijn nog zo onbevangen en enthousiast. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en blij voelen in mijn groep en dat zij op hun eigen manier kunnen groeien door uitdagend spel. 
Daarnaast vind ik het goed om mezelf te blijven ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik daarom de opleiding didactisch coach en jonge kind specialist gedaan. Vanuit deze expertise heb ik één dag in de week tijd buiten de groep, om samen met mijn collega's van de kleuterbouw, te zorgen dat wij een goede basis leggen voor de jongste kinderen van onze school.

Anneke Stooker
Leerkracht groep 1/2b

Ik ben 57 jaar en woonachtig in Spijkenisse.
Ik ben met onderscheiding afgestudeerd in België aan het Hoger Pedagogisch Onderwijs (HBO) als kleuteronderwijzeres.
Ik werk met veel plezier sinds februari 2000 bij de Maasoever.
Als juf vind ik het belangrijk dat elke kleuter de gelegenheid krijgt om zichzelf te ontdekken en ontwikkelen binnen de context van een positieve groep.
De gezichten van de kinderen als ze iets beseffen of ontdekken geven me veel voldoening; vandaar mijn passie voor het onderwijs.
In mijn vrije tijd doe ik o.a. aan hardlopen.


Kim Roelofs
Leerkracht groep 1/2c , Jonge kind specialist.
 
Ik sta al ruim 18 jaar met veel plezier en passie voor groep 1-2 en ik vind het belangrijk om uw kleuter een goede start van de basisschool te geven. Een veilige leeromgeving creëren en uw kind vertrouwen geven in hun eigen kunnen staan hoog in het vaandel bij mij.
Ik heb me gespecialiseerd in het jonge kind omdat jonge kinderen zich op geheel eigen wijze ontwikkelen. Ze zijn nieuwsgierig en daarbij steeds actief op zoek naar een nieuwe ervaring of ontdekking. Ze leren vooral via spel en interactie hun wereld kennen en verkennen. 
Hopelijk mag ik de juf van uw kind zijn, die uw kind een stapje verder gaat helpen in zijn of haar ontwikkeling.


Marcel Rombouts
Leerkracht groep 1/2c
Ik werk sinds 2000 met veel plezier als leerkracht op de Maasoever. 
Sinds enige tijd ben ik leerkrachtondersteuner en sta ik mijn collega's bij in de klas. Veel kinderen en ouders kennen mij als de meester met de gitaar. 
Ook help ik de conciërge met allerlei klusjes rondom de school. 
Ik ga nog steeds met heel veel plezier naar mijn werk en hoop dat nog heel lang te kunnen doen. 


Melanie Thijsse-Smit
Leerkracht groep 3a
 
Ik ben op de maasoever begonnen als leerling en sinds 2017 ben ik hier werkzaam als leerkracht.
Ik sta nu al een aantal jaar voor groep 3.
Ik vind het elk jaar weer bijzonder en mooi om te kunnen bijdragen aan hoe de kinderen zich in groep 3 ontwikkelen.
Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.


Mirjam Hoogerhout
Leerkracht groep 3a
  
Ik werk al 18 jaar in het onderwijs, in die jaren heb ik les mogen geven aan groep 1 t/m 8 in zowel het regulier als in het speciaal onderwijs en ben ik ook leerkracht geweest op een nieuwkomersschool waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar naartoe komen om de taal te leren. In 2013 ben ik afgestudeerd als gedragsspecialist.
Sinds 2020 werk ik op de Maasoever en nu ben ik leerkracht van groep 3. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en zich veilig voelen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.


Caroline de Leeuw-de Winter
Leerkracht groep 3b
 
Leerkracht van groep 3b op maandag en dinsdag.
Oppas oma op donderdag en vrijdagmiddag.
Mijn passie is zoveel mogelijk uit de kinderen te halen.
Mijn hobby’s zijn: lezen, wandelen en veel op vakantie gaan.


Mariëlle Meyster
Leerkracht groep 3b
 
Ik ben moeder van twee dochters. Mijn hobby's zijn: wandelen op het strand en in de bossen en ik hou van lekker eten.
Ik werk al heel wat jaren op de Maasoever bij de kleuters en bij groep 3.
Het leukste aan mijn werk vind ik om kinderen te begeleiden bij hun leerproces van enkele letters herkennen naar woorden, zinnen en verhalen kunnen lezen.


Mark Lutjeboer
Leerkracht groep 4a
 
Ik vind het belangrijk dat elk kind met plezier naar school gaat en met vertrouwen in het eigen kunnen in de klas werkt. Mijn passie, zowel in de klas als daarbuiten, is muziek. Muziek verbindt, stimuleert de hersenontwikkeling, en is leuk! Ik kan echt genieten wanneer ik samen met een klas kan zingen of muziek kan maken. 


Erik Windmeijer
Leerkracht groep 4b, ICT-coördinator.

Ik werk inmiddels 37 jaar in het onderwijs, waarvan 24 jaar op de Maasoever. Ik heb voornamelijk in de bovenbouw gewerkt, maar de laatste jaren werk ik met heel veel plezier in de onder/middenbouw. Tevens ben ik ict-coördinator en zorg er mede voor dat digitaal alles reilt en zeilt. Op de Maasoever staan de kinderen centraal en is het heel prettig werken. En als team staan we met elkaar heel sterk en maken we gebruik van elkaars expertise.


Angelique Boone
Leerkracht groep 4b, Didactisch coach, Unitleider groepen 3-4.

Ik werk ongeveer 20 jaar op de Maasoever. Ik sta twee dagen voor groep 4b en op donderdag ben ik ambulant. Ik doe op donderdagochtend de plusklas en op donderdagmiddag besteed ik mijn tijd als didactisch coach voor de groepen 3-4-5, ben ik de unitleider van groep 3-4 en coördineer ik de evenementen op de Maasoever.
Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. In mijn vrije tijd tennis ik en teken en schilder ik.


Angela van Loon
Leerkracht groep 5a
  
Ik sta al bijna 20 jaar voor de klas en heb in die tijd met groep 1 t/m 8 mogen werken. Dit jaar ben ik leerkracht van groep 5 en daarnaast ben ik leesspecialist. Ook ben ik in opleiding voor taalcoördinator. Buiten school ben ik het liefst samen met mijn man en twee zonen thuis, of buiten in de natuur.


Jessica Vorst
Leerkracht groep 5b, Gedragscoach.


Ik ben groepsleerkracht van groep 5B, intern begeleider voor de groepen 3 & 4 en gedragsspecialist. Een veilige, warme leeromgeving creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, staat bij mij voorop. Ook ben ik als BHV-coördinator verantwoordelijk voor de fysieke veiligheid en beheer ik de social media-kanalen voor school. De Maasoever staat letterlijk heel dicht bij mij: mijn man en ik wonen in Maaswijk met onze twee kinderen, Nathan en Luna, die ook op de Maasoever zitten. Als ik niet op school ben, onderneem ik het allerliefste leuke dingen met mijn gezin. 


Válèrie Pieper
Leerkracht groep 5b, Rots&Watertrainer.
 
Sinds dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 5B. Naast dat ik groepsleerkracht ben, verzorg ik ook de rots en water lessen van de groepen 1 t/m 4. 


Marjolein van't Hof
Leerkracht groep 6a
  
Sinds 2008 ben ik werkzaam op De Maasoever, als groepsleerkracht. Ik ben ooit begonnen bij de kleuters, maar de laatste jaren geef ik les aan de midden- en bovenbouwgroepen. Naast het zijn van groepsleerkracht, zet ik mij in voor de katholieke identiteit van de school. Wij vieren, herdenken en leren samen.


Chantal Stuifzand
Leerkracht groep 6a
  
Mijn verhaaltje komt zo snel mogelijk!


Cennet Gok
Leerkracht groep 6b

Mijn verhaaltje komt zo snel mogelijk!


Agatha Schoonenburg
Leerkracht groep 6b

Mijn verhaaltje komt zo snel mogelijk!


Nancy Dekker-Schulte
Leerkracht groep 7a, Rekencoördinator.

 
Vanaf 2009 werk ik in het onderwijs en vanaf schooljaar 2019-2020 versterk ik het team op de Maasoever. 
Ik ben leerkracht van groep 7a en rekencoördinator.  

Ilse van Rossum
Leerkracht groep 7b, Didactisch coach, Unitleider groepen 7-8.
  
Ik werk al 20 jaar op de Maasoever. Ik geef één dag les aan groep 7. Daarnaast bied ik extra ondersteuning aan individuele kinderen en kinderen in groepjes. Ook ben ik unitleider van groep 7/8 en ondersteun ik leerkrachten vanuit mijn rol als didactisch coach.


Meagan van de Luitgaren
Leerkracht groep 7b

Na drie stageperiodes op de Maasoever ben ik dankbaar dat ik onderdeel mag uitmaken van het team. Ik ben groepsleerkracht in de bovenbouw. Wat bij mij voorop staat is dat kinderen zich veilig voelen, vertrouwen krijgen in wat zij kunnen en met plezier naar school gaan, zo kunnen zij het beste uit zichzelf halen.
Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.


Eline van den Driesche
Leerkracht groep 7c, Logopedist.
  
Ik ben sinds 2019 werkzaam bij de Maasoever, locatie Maaswijkweg. 
Ik ben groepsleerkracht in de bovenbouw. Voordat ik in het onderwijs stapte, ben ik afgestudeerd als logopedist. Daar heb ik twee jaar werkervaring mee.
Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Natasha Laurens
Leerkracht groep 7c, Opleider, Unitleider groepen 5-6.
  
Ik ben één van de leerkrachten van groep 7. Tevens vervul ik de rol van unitleider voor de groepen 5 & 6 en ben ik contactpersoon voor de stagiaires en begeleid ik deze studenten die binnen onze school stagelopen vanuit de pabo en diverse mbo-opleidingen.


Judith Stolk
Leerkracht groep 8a
  
Dit jaar geef ik les aan groep 8A. 
Op de Maasoever ben ik, met nog een collega, leesconsulent. 


Johanne Fransen
Leerkracht groep 8b, Rots&Watertrainer.
  
Op de Maasoever ben ik leerkracht van groep 8B. Daarnaast ben ik ook gedragsspecialist en geef ik wekelijks Rots&Water training aan de bovenbouw. 

AMBULANT & ONDERSTEUNERS

Luciënne Rissema
Ambulante leerkracht
  
Mijn verhaaltje komt zo snel mogelijk!

Daniëlle Zevenbergen-van der Beijl
Ambulante leerkracht
  
Mensen omschrijven mij als flexibele, enthousiaste, leergierige, creatieve en positieve, bezige bij. Dit past bij mijn functie als onderwijsassistent. Vele kinderen kennen mij dan ook omdat ik individueel of in kleine groepjes met hen aan het werk mag, maar ze zien mij soms ook voor de klas. Fijn om een vertrouwd gezicht voor hen te mogen zijn. Naast mijn werk mag ik met mijn man genieten van onze twee lieve dochters, onze beestenbende, mijn vele hobby’s en zeker de wandelingen met onze hond Jippe.

Vina Lima Ramos
Ondersteuning groep 1/2

Dit schooljaar werk ik al 25 jaar op de Maasoever. Tegenwoordig doe ik van alles in de kleutergroepen. Elke middag ben ik hier te vinden om de leerlingen en leerkrachten te ondersteunen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Monique van Raam
Ondersteuning
  
Wat leuk dat u een kijkje neemt op de website van De Maasoever. Ik ben Monique van Raam en na jaren voor de groep (groepen 5-6-7-8) gestaan te hebben, mag ik dit jaar twee dagen per week een groepje leerlingen individueel begeleiden. Die tijd wordt voornamelijk gebruikt om extra instructie te geven op het gebied van rekenen, taal, spelling, lezen, zelfvertrouwen en leerhouding.


CONCIËRGES

Wilma Hübner
Conciërge Emmy Belifantestraat
Telefoon: 0181-635180
  
Ik ben conciërge op het hoofdgebouw aan de Emmy Belifantestraat. Hier help ik met de alledaagse werkzaamheden, beheer ik de schoolbibliotheek en verleen ik eerste hulp bij ongelukken. 

Dharam Paul
Conciërge Maaswijkweg
Telefoon: 0181-674426
 
Ik ben conciërge op de Maaswijkweg. Hier houd ik mij bezig met de dagelijkse zaken. Ik zorg dat alles er netjes uit ziet, de koffie en thee klaar staan, ouders in terecht komen bijde juiste personen en dat papierwerk op de goede plek belandt. 
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT