Welkom op de webpagina van groep 5B!

In groep 5b zitten nu 20 kinderen.

Op deze pagina kunt u de foto's zien die gemaakt worden dit schooljaar.
Bij handige links zijn verschillende website te zien die de kinderen kunnen gebruiken om thuis extra te oefenen.

Het belangrijkste op de site is de agenda. Hierop kunt u lezen wanneer de kinderen een toets hebben voor de verschillende vakken.
Voor Natuniek, geschiedenis en aardrijkskunde krijgen de kinderen een week van te voren de samenvatting met daarop de toets datum mee naar huis.
Voor rekenen, taal en spelling krijgen de kinderen voorafgaand aan het blok bladen mee waarop staat waaraan we in dat blok gaan werken.
Een week voor de toets krijgen ze van taal en spelling nog extra oefen bladen mee naar huis.

Voor rekenen vraag ik u met uw kind thuis de tafels en het klokkijken analoog en digitaal goed te oefenen. Dit is iets wat gemakkelijk thuis kan en echt veel profijt op levert tijdens de lessen.
We zijn gestart met het opnieuw toetsen van de al aangeboden tafels, omdat gebleken is dat de kinderen deze onvoldoende beheersen. Elke week zal er een nieuwe tafel getoetst worden. Daarna zullen we elke week een tafel toets doen waarbij alle tafels door elkaar gevraagd worden.

Dit schooljaar zullen er ook weer verschillende activiteiten plaatsvinden. De data hiervan zult u in de agenda kunnen lezen. Regelmatig zullen we voor deze activiteiten ook de hulp van u als ouder nodig hebben. Dit regelt dan de contactouder; Bianca Vredenbregt, de moeder van Inke.

We hopen op een gezellig en leerzaam jaar.

groetjes namens groep 5b,
juf Chantal

P.S. heeft u op of aanmerkingen laat dit dan gerust aan mij weten.

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work